Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Typy cookies: Technické, Marketingové
Nastavenia

Aromatický steak so zeleninou

  • 16.06.2020.
  • Jednoduché
  • 2
  • 40 min

Ak si radi doprajete šťavnatý steak na obed alebo večeru, tak vyskúšajte Natur tekuté ochucovadlo, ktoré mu dodá výnimočnú chuť.

Ingrediencie

  • 2 ks rump steak (plátky hrubé približne 2 cm)
  • soľ
  • čierne korenie
  • 2 lyžice oleja
  • Podravka Natur tekuté ochucovadlo
  • 1 cibuľa
  • 1 cuketa
  • 150 g huby (podľa vlastného výberu)
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku
  • petržlenová vňať

Príprava

  1. 1.
    Rump steak očistite a vyrežte kosť.
  2. 2.
    Zľahka osoľte a okoreňte čerstvým mletým čiernym korením. Nechajte postáť aspoň 10 minút.
  3. 3.
    Mäso prudko opečte na dobre vyhriatom grile z obidvoch strán tak, aby vo vnútri zostalo ružové. Opečené pokvapkajte tekutým ochucovadlom. a nechajte odpočívať.
  4. 4.
    Na rozohriatom grile opečte z obidvoch strán nakrájanú cuketu, cibuľu a huby.
  5. 5.
    Zeleninu preložte do misky, pridajte olivový olej, cesnak a petržlenovú vňať.

Podávanie

Podávajte teplé, pokvapkané tekutým ochucovadlom Podravka Natur, ktoré dodá jedlu výnimočnú chuť. Tekutým ochucovadlom Podravka Natur môžete tiež ochutiť zeleninovú prílohu.

Rada

Po opečení mäso zakryte a nechajte ho odstáť 5-10 minút.