Cesnakové bruskety

  • 07.02.2018.
  • Jednoduché
  • 6
  • 30 min

Teplé bruskety pečené v alobale ochutený vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

Ingrediencie

  • 1 francúzska bageta
  • 6 lyžíc olivového oleja
  • 3 lyžičky granulovaného cesnaku/pretlačeného čerstvého cesnaku
  • 4 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
  • štipka čierneho mletého korenia
  • 1 lyžička Podravka ochucovadla

Príprava

  1. 1.
    Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, Podravka ochucovadlo a dobre premiešame.
  2. 2.
    Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.
  3. 3.
    Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.

Podávanie

Podávame teplé s pohárom červeného vína.

Rada

Olivový olej môžete nahradiť maslom.