Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Typy cookies: Technické, Marketingové
Nastavenia

Cestoviny s omáčkou z Ajvaru

  • 16.05.2019.
  • Jednoduché
  • 4
  • 25 min

Jemná chuť Ajvaru doplní chuť tohto jednoduchého jedla. Ideálne, keď potrebujete niečo chutné a „rýchle“.

Ingrediencie

  • 400 g špagety
  • 8 lyžíc jemného Ajvaru Podravka
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 100 g póru
  • 400 ml smotany na varenie
  • 100 g parmezánu
  • 1 chilli paprička
  • olej
  • soľ
  • čierne korenie

Príprava

  1. 1.
    Špagety uvaríme v slanej vode al dente.
  2. 2.
    Najemno nakrájame pór, cesnak a chilli.
  3. 3.
    Na rozohriatom oleji opražíme pór, cesnak a chilli. Potom pridáme Ajvar, krátko opražíme a zjemníme smotanou.
  4. 4.
    Ochutíme soľou a korením, potom pridáme parmezán a znovu premiešame.
  5. 5.
    Nakoniec premiešame uvarené špagety s omáčkou.

Podávanie

Podávajte teplé.