Príprava
-
1.
Kuracie prsia nakrájame na rovnaké kocky, ktoré posypeme Natur ochucovadlom.
-
2.
Struky dáme variť do horúcej vody spolu s mrkvou a uvaríme ich al dente. Struky nakrájame na veľkosť mäsových kociek.
-
3.
Mrkvu nakrájame na kolieska alebo ak je veľká, tak na kocky. Striedavo na paličku napichujeme mäso a zeleninu.
-
4.
Vajcia rozmiešame vidličkou a kukuričné vločky nahrubo pomelieme v elektrickom sekáči. Pripravené ražniči namočíme do vajec a potom obalíme v nasekaných vločkách.
-
5.
Do širokej panvice dáme olej a necháme ho zahriať. Ražniči opečieme z oboch strán až do zlato-hneda. Keď je hotové, vyberieme ho na papierovú utierku a necháme prebytočný tuk odkvapkať.