Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Typy cookies: Technické, Marketingové
Nastavenia

Dip s Ajvarom a paradajkami

  • 22.10.2019.
  • Jednoduché
  • 4
  • 5 min

Paradajky, olivový olej, bazalka, cesnak, citrónová šťava a korenie pridané do ajvaru sa dokonale hodia k trojuholníkom tortíl alebo k mäsovým steakom.

Ingrediencie

  • 100 g Ajvaru jemného Podravka
  • 2 väčšie paradajky
  • 4 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžička nasekanej bazalky
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • soľ
  • čierne korenie
  • 2 tortily

Príprava

  1. 1.
    Do ajvaru pridajte nakrájané paradajky, olivový olej, bazalku, nasekaný cesnak, citrónovú šťavu, soľ a korenie. Dobre premiešajte.
  2. 2.
    Tortily opečte na panvici bez oleja, aby boli chrumkavé, potom ich nakrájajte na trojuholníky.

Podávanie

Dip podávajte trojuholníkmi opečených tortíl.

Rada

Tento dip sa tiež výborne hodí k mäsovým steakom a rôznym syrom.