Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies

Nastavenia

Farebný jarný šalát

  • 17.09.2018.
  • Jednoduché
  • 4
  • 15 min

Pripravte si tento farebný šalát a osviežte si každodenné čaro.

Ingrediencie

  • 1 malá hlava bielej kapusty
  • 1 zväzok reďkovky
  • 200 g červenej cibule
  • 4 vajcia
  • štipka soli
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 2 lyžice vínneho octu
  • 1 lyžica Podravky Natur na šalát
  • 4 krajce chleba

Príprava

  1. 1.
    Kapustu nakrájame najemno. Reďkovku a cibuľu nakrájame na tenké plátky.
  2. 2.
    Vajcia povaríme vo vriacej, osolenej vode cca 10 minút.Uvarené vajcia necháme vychladnúť, obielime a nakrájame na plátky.
  3. 3.
    Zmiešame olivový olej s octom a Podravkou Natur.
  4. 4.
    Všetko spolu zmiešame, prelejeme pripravenou zálievkou a zľahka premiešame.

Podávanie

Podávame posypaný opraženými kockami chleba.

Rada

Opražené kocky chleba môžete pokvapkať olivovým olejom.