Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Typy cookies: Technické, Marketingové
Nastavenia

Grilované kuracie krídelká

  • 16.06.2020.
  • Jednoduché
  • 4
  • 55 min

Grilované kuracie krídelká sú obľúbenou pochúťkou. Natur tekuté ochucovadlo a lyžica medu alebo javorového sirupu dodajú krídelkám nový rozmer.

Ingrediencie

  • 800 g kuracích krídel
  • soľ
  • čierne korenie
  • rozmarín (sušený alebo čerstvý)
  • 1 lyžica medu
  • 1 lyžička sladkej červenej papriky
  • 3 lyžice oleja
  • 2 lyžičky tekutého ochucovadla Podravka NATUR

Príprava

  1. 1.
    Kuracie krídla zľahka osoľte a dajte do misky.
  2. 2.
    Pridajte čerstvo zomleté ​​čierne korenie, rozmarín, med, mletú papriku a olej. Všetko dobre premiešajte a nechajte marinovať najmenej 30 minút.
  3. 3.
    Krídla opečte na grile z obidvoch strán.
  4. 4.
    Upečené krídla pokvapkajte tekutým ochucovadlom Podravka NATUR.

Podávanie

Podávajte s pečenými zemiakmi a šalátom.

Rada

Kuracie krídla môžete upiecť aj v rúre pri 200°C.