Grilované tofu

  • 08.06.2016.
  • Jednoduché
  • 4
  • 15 min

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Ingrediencie

  • 800 g tofu
  • 3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
  • 2 lyžice olivového oleja
  • Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava

  1. 1.
    Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  2. 2.
    Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Podávanie

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Rada

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.