Klobásový burger

  • 26.09.2016.
  • Jednoduché
  • 4
  • 20 min

Začnite svoj deň lahodnými raňajkami v podobe klobásky a vajec a užívajte si pekný deň, ktorý na vás čaká.

Ingrediencie

  • 500 g klobásy podľa vašej chuti
  • 4 väčšie kaizerky
  • 4 vajcia
  • 1 červená cibuľa
  • 1 veľká paradajka
  • 4 plátky syra
  • 75 ml oleja
  • 2 lyžice jemného Ajvaru Podravka
  • soľ
  • čierne korenie mleté

Príprava

  1. 1.
    Kaizerku prerežeme na polovicu. Spodnú časť potrieme Ajvarom Podravka, na to položíme plátok paradajky a plátok syru.
  2. 2.
    Klobásu ošúpeme, pokrájame na plátky a opražíme ju v panvici na dobre vyhriatom oleji.
  3. 3.
    Opraženú klobásu poukladáme na syr a posypeme na kocky alebo na plátky nakrájanou červenou cibuľou.
  4. 4.
    Do tej istej panvice si dáme vajce a opečieme ho. Dochutíme soľou a korením a položíme ho na cibuľu.

Podávanie

Prikryjeme vrchnou časťou kaizerky a podávame.

Rada

Kaizerky môžte krátko opražiť na suchej, dobre vyhriatej panvici.