Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Nastavenia

Pečená ryba v papieri

  • 17.09.2018.
  • Jednoduché
  • 4
  • 20 min

Vyskúšajte rybu pečenú v papieri a uvidíte ako vás tá chuť prekvapí.

Ingrediencie

  • 4 filety bielej ryby cca 600 g
  • 1 lyžica Podravky Natur na ryby
  • 4 lyžice olivového oleja
  • 2 citróny
  • 200 g cherry paradajok

Príprava

  1. 1.
    Rybie filety posypeme Podravkou Natur na ryby.
  2. 2.
    Papier na pečenie nastriháme na 4 ks vo veľkosti 40 x 40 cm a pokvapkáme ho olivovým olejom.
  3. 3.
    Na pripravený papier uložíme filetu ryby, na to poukladáme kolieska citróna a paradajky nakrájané na polovice.Pokvapkáme olivovým olejom a papier poriadne uzatvoríme.
  4. 4.
    Takto to urobíme so všetkými 4 kúskami.
  5. 5.
    Pripravené papiere poukladáme na plech na pečenie a pečieme cca 10 minút v rúre vyhriatej na 220 °C.

Podávanie

Rybu podávame s varenými zemiakmi posypané nasekanou petržlenovou vňaťou preliate olivovým olejom.

Rada

Predtým, ako rybu zabalíte do papiera, môžete ju pokvapkať bielym vínom.