Príprava
-
1.
Fazuľu namočíme cez noc do vody. Na druhý deň ju uvaríme v čerstvej vode do mäkka. Osolíme až pred koncom varenia, potom scedíme.
-
2.
Avokáda olúpeme a vyberieme kôstku. Jedno si nakrájame na malé kúsky, druhé na rovnomerné plátky, ktoré použijeme na ozdobu hotového jedla.
-
3.
V hlbokej panvici si rozpálime olej, pridáme mleté mäso a opečieme. Pridáme pokrájané sušené paradajky, pretlačený cesnak a krátko opečieme. Ďalej pridáme nadrobno nakrájané avokádo, mletú papriku, štipku chilli a osolíme podľa chuti.
-
4.
Ragú pozvoľna dusíme za občasného miešania aspoň 10 minút. Do panvice pridáme uvarenú fazuľu, dôkladne premiešame a znova podusíme.
-
5.
Hotové jedno podávame s ryžou Natural Lagris uvarenou podľa návodu, ozdobíme plátkami avokáda a čerstvou chilli papričkou.