Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Nastavenia

Plnené cannelloni

  • 24.10.2019.
  • Jednoduché
  • 4

Ak ste jeden z milovníkov tejto talianskej pochúťky, pridaním Ajvaru do plnky sa iba prehĺbi potešenie z tohto chutného pokrmu.

Ingrediencie

  • 12 ks cannelloni
  • 600 g mletého hovädzieho mäsa
  • 1 žĺtok
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 2 lyžice jemného Ajvaru Podravka
  • 1 lyžička ochucovadla Podravka
  • 200 ml smotany na varenie
  • 50 g strúhaného syra (grana padano)
  • soľ
  • čierne korenie

Príprava

  1. 1.
    Plnku pripravíme zmiešaním mäsa, vaječného žĺtka, olivového oleja, Ajvaru, ochucovadla Podravka a soli.
  2. 2.
    Cannelloni naplníme pripravenou plnkou a poukladáme do vymastenej zapekacej misy. Zalejeme smotanou na varenie a posypeme nastrúhaným syrom.
  3. 3.
    Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 40 minút, pokým nám povrch pekne zhnedne.

Podávanie

Mierne vychladnuté podávajte so sezónnym šalátom.

Rada

Ajvar dodá mäsu extra šťavnatosť.