Príprava
-
1.
Uvarený cícer alebo cícer z plechovky dobre scedíme a dáme do hlbšej misy.
-
2.
Pridáme nakrájané cherry paradajky, nakrájané čerstvé uhorky, stopky zeleru, mladú cibuľku a cukrovú kukuricu.
-
3.
Pridáme kôpor a petržlenovú vňať, posypeme Podravka ochucovadlom na posýpanie (1 zarovnaná lyžička) a všetko dobre premiešame.
-
4.
Potraviny v mise necháme vychladnúť a za ten čas pripravíme dressing.
-
5.
Olivový olej zmiešame s horčicou, Podravka ochucovadlom na posýpanie (1 zarovnaná lyžička) a citrónovou šťavou.
Podávanie
Vychladnutý šalát podávame s pripraveným dressingom.
Malé tajomstvo
Aby si šalát zachoval čerstvosť (aby nezvädol), dressing podávame v osobitnej nádobe a polejeme ním šalát tesne pred konzumáciou.