Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Typy cookies: Technické, Marketingové
Nastavenia

Sendvič s hubami

  • 22.10.2019.
  • Jednoduché
  • 4
  • 20 min

Vychutnajte si harmóniu húb a teplého chleba. K dokonalému jedlu stačí pridať štipku petržlenovej vňate.

Ingrediencie

  • 2 lyžice masla
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 300 g šampiňónov
  • 1 lyžica Ajvaru jemného Podravka
  • 2 lyžice kyslej smotany
  • petržlenová vňať
  • 4 vajíčka
  • 4 krajce chleba (toasty, žemle)

Príprava

  1. 1.
    Chlieb opečte na malom množstve masla.
  2. 2.
    Na zvyšnom masle krátko opražte nakrájanú cibuľu, potom pridajte cesnak.
  3. 3.
    Pridajte huby a duste ich 6 - 8 minút. Osoľte, pridajte ajvar, smotanu a premiešame. Medzitým si môžete pripraviť volské oká.
  4. 4.
    Na každý opečený kúsok chleba naložte pripravené šampiňóny a pripravené vajíčko.

Podávanie

Pripravené sendviče posypte petržlenovou vňaťou a podávajte.

Rada

Namiesto volského oka môžete pripraviť pošírované vajcia.