Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Typy cookies: Technické, Marketingové
Nastavenia

Slané profiterolky s ajvarovým krémom

  • 22.10.2019.
  • Jednoduché
  • 4
  • 10 min

Prekvapte svojich obľúbených hostí slanými profiterolkami s ajvarovo-syrovým krémom.

Ingrediencie

  • 6 cherry paradajok
  • 6 olív
  • 12 profiteroliek
  • 4 plátky prosciutta
  • čerstvú bazalku
  • Na krém:
  • 200 g sviežeho syra
  • 2 lyžice Ajvaru jemného Podravka

Príprava

  1. 1.
    Paradajky a olivy nakrájajte na polovice. Ajvar a syr dobre premiešajte, aby ste získali krém.
  2. 2.
    Profiterolky prekrojte na polovicu a každú natrite krémom.
  3. 3.
    Na krém položte kúsok prosciutta, paradajku a olivu. Zakryte listom bazalky a hornou polovicou profiterolky.

Podávanie

Podávajte ako predjedlo.

Rada

Namiesto profiteroliek môžete použiť iné malé pečivo. Svieži syr môžete nahradiť aj syrokrémom.