Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Nastavenia

Stredomorské rezance so sardinkami

  • 26.11.2018.
  • Jednoduché
  • 4
  • 20 min

Vynikajúce stredomorské jedlo. Tagliatelle so sardinkami a olivami, ozdobené bazalkou.

Ingrediencie

  • 300 g Tagliatelle Podravka
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1 ks EVA Sardinky v paradajkovej omáčke
  • 1 ks cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 10 ks zelených olív

Príprava

  1. 1.
    Na horúcom oleji osmažíme nakrájanú cibuľku a pretlačený cesnak, krátko opečieme. Pridáme uvarené cestoviny a zľahka premiešame.

Podávanie

Cestoviny zmiešame so sardinkami a pridáme nakrájané olivy.

Rada

Na dekoráciu a zvýraznenie chuti môžeme použiť lístky bazalky.