Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Typy cookies: Technické, Marketingové
Nastavenia

Tagliatelle s Ajvarom

  • 24.10.2019.
  • Jednoduché
  • 4
  • 35 min

Pre milovníkov cestovín a milovníkov Ajvaru je to jedna z tých kombinácií, ktorú si zamilujete.

Ingrediencie

  • 300 g cestovín - Tagliatelle Podravka
  • soľ
  • 4 lyžice oleja
  • 100 g cibule
  • 200 g papriky
  • 200 g cherry paradajok
  • 100 ml pasírovaných paradajok Podravka
  • 150 g jemného Ajvaru Podravka

Príprava

  1. 1.
    Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale.
  2. 2.
    Nasekanú cibuľu krátko orestujeme na oleji. Pridáme papriku a cherry paradajky nakrájané na polovicu. Spolu podusíme aspoň 10 minút.
  3. 3.
    Potom pridáme pasírované paradajky a Ajvar. Krátko povaríme, pridáme uvarené cestoviny a dobre premiešame.

Podávanie

Cestoviny posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a podávame teplé so šalátom.

Rada

V prípade potreby môžete do omáčky pridať trochu vody, v ktorej ste varili cestoviny.