Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Typy cookies: Technické, Marketingové
Nastavenia

Teplý cestovinový šalát s pórom

  • 16.06.2020.
  • Jednoduché
  • 2
  • 25 min

Ak potrebujete rýchle a výživné jedlo, siahnite po teplom šaláte s pórom. Ak k nemu pridáte aj prosciutto alebo sušeného lososa urobíte toto jednoduché jedlo ešte chutnejším a výživnejším.

Ingrediencie

  • 150 g cestovín Farfalle Podravka
  • soľ
  • 250 g póru
  • 80 g cibule
  • 1 strúčik cesnaku
  • 4 lyžice olivového oleja
  • čierne korenie
  • soľ
  • petržlenová vňať
  • 1 lyžica opečených sezamových semienok
  • 1-2 lyžičky tekutého ochucovadla Podravka NATUR

Príprava

  1. 1.
    Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Očistený pór prekrojte na polovicu a nakrájajte na drobno. Cibuľu nakrájajte na plátky.
  2. 2.
    Do rozohriateho oleja pridajte pór, cibuľu a cesnak. Opečte na panvici za občasného miešania. Posypte čerstvo mletým korením a jemne osoľte.
  3. 3.
    Pridajte uvarené cestoviny, petržlenovú vňať a premiešajte
  4. 4.
    Pred podávaním posypte sezamovými semienkami a pokvapkajte tekutým ochucovadlom Podravka NATUR.

Podávanie

Podávajte teplé.

Rada

Na konci prípravy môžete misku obohatiť nakrájaným prosciuttom alebo sušeným lososom.