Príprava
-
1.
Na panvici rozohrejte 2 lyžice oleja a pridajte na kocky nakrájaného tuniaka.
-
2.
Opečte zo všetkých strán (za občasného premiešania), aby tuniak bol na povrchu hnedý a v strede ružový.
-
3.
Vyberte tuniaka, zľahka osoľte a posypte čerstvým mletým čiernym korením. Pridajte zázvor, pretlačený cesnak, tymián, tekuté ochucovadlo a nasekané chilli. Nechajte odležať. Na rovnakej panvici pripravte aj zeleninu.
-
4.
Na panvici rozohrejte olivový olej a pridajte papriku nakrájanú na kocky. Krátko opečte a pridajte paradajky nakrájané na polovicu.
-
5.
Na servírovací tanier dajte rukolu, opečenú zeleninu a tuniaka. Pridajte uvarené vajíčka prekrojené na polovice. Na záver ešte pokvapkajte tekutým ochucovadlom.