Rešpektujeme vaše súkromie

Používame súbory cookies, aby sme umožnili našej internetovej stránke správne fungovať a neustále zlepšovali naše služby. Ak si želáte neumožniť používanie súborov cookies, niektoré časti tejto webovej stránky sa môžu stat nedostupnými. Viac informácií nájdete v Podmienkach používania.

Typy cookies: Technické, Marketingové

Typy cookies: Technické, Marketingové
Nastavenia

Zelenina z panvice

  • 16.06.2020.
  • Jednoduché
  • 2
  • 20 min

Zeleninu z panvice môžete podávať s varenou ryžou alebo cestovinami ako vynikajúci a bohatý vegetariánsky obed. Ak dávate prednosť mäsu, opečené mäso zamiešajte so zeleninou a vychutnajte si vynikajúce jedlo s lyžičkou tekutého ochucovadla Podravka NATUR.

Ingrediencie

  • 1 červená paprika
  • 1 žltá paprika
  • 200 g cukety
  • 100 g brokolice
  • 1 cibuľa
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku
  • soľ
  • čierne korenie
  • 100 g syra (feta alebo balkánsky)
  • 1-2 lyžičky tekutého ochucovadla Podravka NATUR

Príprava

  1. 1.
    Papriku a cuketu nakrájajte na tenké prúžky. Brokolicu uvarte v osolenej vode a nechajte odkvapkať.
  2. 2.
    Na panvici rozohrejte olej a pridajte nakrájanú cibuľu, papriku a cuketu. Za stáleho miešania opekajte kým nebude zelenina urobená al dente.
  3. 3.
    Potom pridajte uvarenú brokolicu, nasekaný cesnak, soľ a všetko jemne premiešame.
  4. 4.
    Pred podávaním pridajte nakrájaný syr a pokvapkajte tekutým ochucovadlom Podravka NATUR.

Podávanie

Podávajte s varenou ryžou alebo cestovinami.

Rada

Ak uprednostníte verziu s mäsom, najprv opečte na panvici na prúžky nakrájané mäso a až potom zeleninu.